HARJOITUSAJAT JA MAKSUT

Harjoitukset

 

Action Air harjoitusmahdollisuus alkaa maaliskuun ensimmäisellä viikolla torstaisin klo 18:00

Rata sijaitsee ilma-aseradan yhteydessä Rantakatu 58, käynti sisäpihalta liuskaa alas. Vasemmassa reunassa on ovi, js ovi ei ole auki soita ovikelloa. 

 

Näin korona aikana seuraamme suosituksia ja sen takia kerralla ei voida ottaa isoja ryhmiä. Alle 18v ryhmiä voidaan ottaa noudattamalla hyvää suojausta eli maskit ja käsihygienia. 

 

Hinnat

 

Juniorit alle 18v

- kertamaksu 1 kierros 2,50 €  tähän sisältyy seuran aseen laina, muovikuulat (2 lipasta), taulut, vyön, kotelot, suojalasit ja korvatulpat.

Jäsenet 

- kertamaksu 1 kierros 5,00 € (ratamaksu) jos oma ase ja muut tarvikkeet. + taulumaksu 1,50 € jos käytät seuran tauluja.

-  kertamaksu 1 kierros 10,00 €  tähän sisältyy seuran aseen laina, muovikuulat (2 lipasta), taulut, vyön, kotelot, suojalasit ja korvatulpat.

- Radan vuosimaksun maksaneet jäsenet maksavat vain seuran aseen ym. lainasta 5,00 € sekä seuran taulujen kytöstä 1,50 € 

 

Vieraat

-  kertamaksu 1 kierros 10,00 €  tähän sisältyy seuran aseen laina, muovikuulat (2 lipasta), taulut, vyön, kotelot, suojalasit ja korvatulpat

 - kertamaksu 1 kierros 5 € (ratamaksu) jos oma ase ja muut tarvikkeet. + taulumaksu 1,50 € 

 

Jäsenillä mahdollisuus maksaa ratamaksu (vuosi) 60 €, silloin voi käydä ampumassa milloin se itselle parhaiten sopii. Maksat vain seuran aseen ja muiden tarvikkeiden lainasta 5 € tai käytät omia.